top of page

ДОРОШІВКА ПРОСТИЛАСЬ З ЗАГИБЛИМ У АТО ЗЕМЛЯКОМ

Вчора в селі Дорошівка поховали Сергія Клочкова, командира відділення зенітно-ракетного взводу, який трагічно загинув в зоні проведення антитерористичної операції.

Провести Сергія в останню путь зібрались багато людей, прийшли не лише односельчани, а і мешканці інших населених пунктів району. Були присутні на траурній церемонії і військовослужбовці, які віддали колезі останні військові почесті.

Напередодні прийшла інформація, що чоловік був важко поранений в ході антитерористичної операції, а сьогодні батькам військовослужбовця прийшла страшна звістка.

Уродженець с. Дорошівка Клочков Сергій Валентинович помер у госпіталі м. Дніпро.

Обставини при яких Сергій Клочков отримав смертельні поранення наразі не розголошуються, відомо лише, що наш земляк був контрактником і займав посаду командира відділення зенітно-ракетного взводу.

Сергію було 29 років, 2 квітня він мав святкувати свій тридцятий день народження.

Вже у цих коротких повідомленнях звертала увагу на себе фраза: «обставини, при яких Сергій Клочков отримав смертельні поранення, не розголошуються».

Поховали молодого чоловіка у його рідній Дорошівці учора, у неділю. На траурну церемонію прийшло багато людей, серед яких були не лише односельчани, а й жителі інших сіл, військовослужбовці.

Як повідомив журналіст Олександр ТАХТАЙ, прийшли віддати шану загиблому і колишні посадовці – екс-голова Ямпільської райдержадміністрації Василь ЖИВОТЕНЮК, колишній заступник голови Олександр ШТАНЮК та інші. До речі, мама Сергія, Надія Григорівна Клочкова, раніше очолювала апарат Ямпольської РДА.

Справжнім шоком для всіх присутніх став її виступ, про який Олександру Тахтаю розповів колишній колега і друг Надії Григорівни Василь ТІТКОВ. Вона сказала, що її сина убили під час відпочинку, пострілом у спину із автомата, коли він лежав на ліжку. За словами жінки, Сергій два дні стікав кров’ю і лише на третій день його доставили у Дніпро.

Про це молодий чоловік сам розповідав матері. Незабаром його виписали із палати інтенсивної терапії, а після цього у нього без видимих причин зупинилось серце.

Пізніше, як повідомляє Олександр Тахтай, цю інформацію підтвердив і військовий комісар Ямпільського військкомату Андрій ПРИМАЧЕНКО. При всіх жінка пообіцяла «дійти до Президента», щоб з’ясувати, хто вбив її сина, аби винні понесли заслужене покарання.

Це вже другий військовослужбовець з Ямпільського району, який віддав життя за свободу і незалежність Батьківщини. Вічна пам’ять і слава Герою!


bottom of page